ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε ναρκωτικά σε μπαταρία φορτηγού - Χειροπέδες σε 25χρονο

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε ναρκωτικά σε μπαταρία φορτηγού - Χειροπέδες σε 25χρονο

Ο 25χρονος από τη Θεσσαλονίκη συνελήφθη και οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές 

Σε μπαταρία φορτηγού οχήματος έκρυβε τα ναρκωτικά που κατείχε ένας 25χρονος στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο για κακή του τύχη εντοπίστηκαν από αστυνομικούς, που του πέρασαν χειροπέδες.

Πιο αναλυτικά, εν μέσω εντατικών ελέγχων των αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, από τις 6 Μαρτίου έως σήμερα 12 Μαρτίου, συνέλαβαν 45 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Έτσι, μετά από έρευνα συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός, καθώς στην οικία του σε περιοχή της Πυλαίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 59,3 γραμμαρίων, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 1 νάιλον σακούλα κενού περιεχομένου, που εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό μπαταρίας φορτηγού που είχε διαμορφωθεί αναλόγως, για να παραμείνει πλήρως λειτουργική.

Επίσης, κατασχέθηκαν 1 κατσαβίδι και 1 σωληνωτό κλειδί, τα οποία βρέθηκαν στο χώρο και χρησιμοποιούνταν για τη διάνοιξη της μπαταρίας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών, το οποίο βρέθηκε κρυμμένο εντός συσκευής βραστήρα.

Τέλος, στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών και 1 κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.