ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Σμύρνη: Ανήλικοι κυκλοφορούσαν με κλεμμένη μοτοσυκλέτα - Δύο συλλήψεις

police

Παρά τα σήματα των αστυνομικών ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ανέπτυξε ταχύτητα και παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης

Δύο ανήλικοι, ηλικίας 16 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης για κλοπή κατά συναυτουργία, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν εντόπισαν τους κατηγορουμένους στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Παρά τη χρήση ηχητικών σημάτων που έγινε από τους αστυνομικούς, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ανέπτυξε ταχύτητα και παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα και κινήθηκαν πεζή ωστόσο οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους ακινητοποίησαν.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή ενός από τους -2- κατηγορουμένους, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -0,5- γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.