ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία με μαχαίρια σε εστιατόριο στον Χολαργό

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία με μαχαίρια σε εστιατόριο στον Χολαργό

Βίντεο ντοκουμέντο του Newsbomb.gr από θρασύτατη ληστεία με μαχαίρια σε γνωστό εστιατόριο στον Χολαργό - Οι δράστες απείλησαν εργαζόμενο

Ένα από τα ποιο γνωστά εστιατόρια του Χολαργού έβαλαν στο μάτι θρασύτατοι ληστές. Περίμεναν να φύγουν πελάτες και εργαζόμενοι για να βάλουν μπρος το σχέδιο τους. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη δράση τους.

Το Newsbomb.gr εξασφάλισε το οπτικό ντοκουμέντο.

Το ρολόι έδειχνε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα όταν οι 5 δράστες, 3 άνδρες και 2 γυναίκες, όλοι Ρομά, προσέγγισαν την κεντρική είσοδο της επιχείρησης. Στο εσωτερικό βρισκόταν εργαζόμενος ο οποίος καθάριζε το μαγαζί μετά το κλείσιμο, τους αντιλήφθηκε και πλησίασε προς την πόρτα, τότε εκείνοι όχι μόνο δεν φοβήθηκαν αλλά απείλησαν τον υπάλληλο και του φώναξαν να τους ανοίξει.

Εκείνος αρνήθηκε και τότε οι τρεις εξ αυτών παραβίασαν παράθυρο του μαγαζιού, εισέβαλλαν στο εσωτερικό και δείχνοντας τα μαχαίρια που κρατούσαν στον εργαζόμενο του είπαν να κάνει στην άκρη.

Αρχικά κινήθηκαν προς την ταμειακή μηχανή αρπάζοντας όσα ψιλά βρήκαν, όμως δεν τους έφταναν κι έτσι ξεκίνησαν να αναζητούν στο χώρο κι άλλα χρήματα ψάχνοντας για χρηματοκιβώτιο. Το εντόπισαν σε ένα γραφείο του πρώτου ορόφου. Με έναν πυροσβεστήρα προκάλεσαν φθορές στο χρηματοκιβώτιο, το οποίο και κατάφεραν να ανοίξουν παίρνοντας περίπου 2.500 ευρώ.

Στη συνέχεια όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, τράπηκαν σε φυγή, ατάραχοι.

Ένας - ένας διακρίνονται να πηδούν από το παράθυρο προς το δρόμο. Εκεί τους περίμεναν οι 2 γυναίκες - τσιλιαδόροι. Όλοι μαζί έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας τους αναζητούν.