ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΔΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρεπορτάζ Newsbomb - Ηλιούπολη: Τι λέει γείτονας της μητέρας και του γιου που βρέθηκαν πυροβολημένοι

Ρεπορτάζ Newsbomb - Ηλιούπολη: Τι λέει γείτονας της μητέρας και του γιου που βρέθηκαν πυροβολημένοι
Newsbomb.gr

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στην Ηλιούπολη μητέρα και γιος βρέθηκαν πυροβολημένοι στο σπίτι τους.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Δρίζος, Αναστασία Βασιλική Γκολέμη

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίσσεται στην Ηλιούπολη καθώς νεκροί από πυροβολισμό εντοπίστηκαν μια μητέρα και ο γιος της σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Ηλιούπολη το βράδυ της Τετάρτης (10/04/2024).

Η γυναίκα που είναι γύρω στα 60 και ο γιος της περίπου 35 ετών, βρέθηκαν να έχουν πυροβοληθεί, ενώ σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού βρέθηκε μια καραμπίνα.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα τους ενώ μητέρα και γιος είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη σύμφωνα με την γυναίκα που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Άνδρας που μένει στην πίσω πολυκατοικία από το διαμέρισμα που εντοπίστηκαν νεκροί μητέρα και γιος μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε ότι είχαν ακουστεί πυροβολισμοί στην περιοχή πριν από περίπου 10 ημέρες.

«Πριν από 10 ημέρες άκουσαμε πυροβολισμούς, αλλά επειδή πολύ συχνά ακούμε ήχους από βεγγαλικά και εξατμίσεις δεν δώσαμε σημασία», είπε γείτονας που γνώριζε την μητέρα και τον γιο.

Και πρόσθεσε: « Γνώρισα τη μητέρα ήταν κοντά στα 60 Ενώ ο γιος της λίγο μετά τα 30. Ήταν ήσυχοι, Δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ τη γειτονιά. Ο σύζυγος της οικογένειας είχε πεθάνει».

Σημειώνεται ότι οι άνδρες της ΕΛΑΣ άνοιξαν το διαμέρισμα με κλειδαρά και μπήκαν στο σπίτι, όπου αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Ο γιος βρέθηκε μπρούμυτα με τραύμα στο κεφάλι, που όπως φαίνεται είναι από σφαίρα, ενώ η γυναίκα βρέθηκε με τραύμα στο κεφάλι.

Οι δυο εκδοχές που εξετάζονται από την Αστυνομία είναι ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε ή να πρόκειται για δολοφονία και να υπήρχε και τρίτο άτομο στο διαμέρισμα.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών

Σχετικές ειδήσεις