ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στα ίχνη του μαχαιροβγάλτη του Αμαρουσίου οι αστυνομικοί

Στα ίχνη του μαχαιροβγάλτη του Αμαρουσίου οι αστυνομικοί

Συνολικά οι εμπλεκόμενοι είναι 10 άτομα με την αστυνομία όμως αρχικά να στοχεύει στο δράστη της αιματηρής συμπλοκής.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη στα χέρια τους το όνομα και το παρελθόν του δράστη της φονικής συμπλοκής στο Μαρούσι που στέρησε τη ζωή σε έναν νεαρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα κάτω των 30 ετών ο οποίος μένει στη Δυτική Αττική και δεν είναι καθόλου άγνωστος των αρχών καθώς πρόκειται για σεσημασμένο ο οποίος έχει απασχολήσει την αστυνομία για ναρκωτικά.

«Η ελληνική αστυνομία θα διαλευκάνει την υπόθεση» δήλωσε στο newsbomb.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Βασίλης Νουλέζας προσθέτοντας ότι: «Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας θα συλληφθεί. Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μόλις λάβουμε τη δικογραφία θα γίνουν οι περαιτέρω νομικές ενέργειες όπως πρέπει ωστόσο πρέπει να σεβαστούμε τον θρήνο της οικογένειας».

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα η παρέα του θύματος και η παρέα του δράστη γνωρίζονταν από το παρελθόν και μάλιστα ορισμένα άτομα είχαν προηγούμενα τα οποία όπως φαίνεται έλυσαν έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι. Εκείνο το βράδυ οι δύο παρέες βρέθηκαν τυχαία στο μαγαζί και τα αίματα άναψαν όταν ένας εκ των εμπλεκομένων είπε σε νεαρό της αντίπαλης ομάδας: «Κάνε πιο κει, μη με κοιτάς στραβά».

Συνολικά οι εμπλεκόμενοι είναι 10 άτομα με την αστυνομία όμως αρχικά να στοχεύει στο δράστη της αιματηρής συμπλοκής.

Από τον καυγά που κατέληξε σε τραγωδία οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο 2 άτομα με τραύματα σε ωμοπλάτη και κοιλιά. Ο νεαρός που νοσηλευόταν υπό επιτήρηση στο ΚΑΤ πήρε εξιτήριο και το βράδυ της Δευτέρας έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς ενώ ο δεύτερος τραυματίας συνεχίζει να νοσηλεύεται στο 401.

Σχετικές ειδήσεις