ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη βιαστής ετών 19 στην Καλαμάτα

Συνελήφθη  βιαστής ετών 19 στην Καλαμάτα

Συνελήφθη στην Καλαμάτα ένας 19χρονος Αρμένιος που κατηγορείται για τον βιασμό (χωρίς συνουσία) μιας 19χρονης κοπέλας με προβλήματα νοητικής υστέρησης.

Ο 19χρονος αφού πρώτα οδήγησε τη γυναίκα σε ερημική τοποθεσία στη συνέχεια την βίασε με τα χέρια. Ο Αρμένιος με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να εκφοβίσει την νεαρή και τους συγγενείς της που έμαθαν για το περιστατικό για να μην αποκαλυφθούν οι πράξεις του.

Ο 19χρονος θα απολογηθεί για τις πράξεις του -που αρνείται ότι έκανε- την Πέμπτη (30/10) στον ανακριτή.

Πρόκειται για τον έναν από τους δύο δράστες ληστείας που σημειώθηκε στο κατάστηματ ταχυμεταφορών Western Union - ΤΝΤ στην οδό Ασκληπιού στην Καλαμάτα, το Φεβρουάριο του 2011.

Ο τότε 16χρονος Αρμένιος είχε ληστέψει το κατάστημα μαζί με ένα 19χρονο Ρουμάνο και με τη χρήση ενός πλαστικού πιστολιού είχαν αποσπάσει 2.500 ευρώ.

Ο 19χρονος σήμερα Αρμένιος είχε αποφυλακισθεί με περιοριστικούς όρους, αναφέρει το tharrosnews.gr

Τη βίασε και την εγκατέλειψε

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, στις 10 Οκτωβρίου το βράδυ ο 19χρονος Αρμένιος έπεισε 19χρονη με προβλήματα νοητικής υστέρησης να τη μεταφέρει με το μηχανάκι του στο σπίτι της.

Η 19χρονη πείσθηκε, όμως ο Αρμένιος, αντί για το σπίτι της, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία έξω από την Καλαμάτα και τη βίασε χωρίς συνεύρεση. Μάλιστα, στη συνέχεια την εγκατέλειψε στο σημείο, με την έντρομη κοπέλα σε άθλια κατάσταση να περπατάει χιλιόμετρα για να επιστρέψει σπίτι της.

Τις επόμενες ημέρες ο Αρμένιος άρχισε να εκφοβίζει και να απειλεί με μαχαίρι συγγενείς της 19χρονης, στους οποίους η κοπέλα είχε αποκαλύψει τι συνέβη, ώστε να μην αποκαλύψουν τίποτα, διότι θα τους σκοτώσει.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας παρακολούθησαν και συνέλαβαν στο κέντρο της Καλαμάτας το 19χρονο, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από τα θύματά του. Μάλιστα, ιατροδικαστής έχει επιβεβαιώσει όλα όσα κατέθεσε η 19χρονη που βιάστηκε.

Ο εισαγγελέας, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε το Σάββατο (25/10), του άσκησε δίωξη για βιασμό, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, οπλοφορία και απόπειρα παράνομης βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν άλλα δύο περιστατικά με κοπέλες που παρενόχλησε σεξουαλικά, τα οποία και ερευνά η Αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις