ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σύλληψη ανήλικου Αλβανού για 5 κλοπές στο Βόλο

Σύλληψη ανήλικου Αλβανού για 5 κλοπές στο Βόλο

Πέντε περιπτώσεις κλοπών εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας που διεπράχθησαν στην πόλη τους τελευταίους 5 μήνες.

Δράστης των κλοπών είναι 17χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί στον Βόλο, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, διότι είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης της πόλης.

Σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της κλοπής και της παραβίασης των περιορισμών διαμονής, αναφέρει το trikalanews.gr.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, διέπραξε τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών:

  • το πρωί της 13ης Ιουνίου, διέρρηξε καφετέρια και αφαίρεσε από το εσωτερικό 2 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ,
  • Ξημερώματα 28ης Οκτωβρίου αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα από την πόλη, η οποία είχε ανευρεθεί και παραληφθεί από τον ιδιοκτήτη της,
  • Ξημερώματα της 2 Νοεμβρίου, διέρρηξε οινοπωλείο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των ογδόντα 80 ευρώ,
  • το πρωί της ίδιας ημέρας, διέρρηξε κτηνιατρείο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και
  • το χρονικό διάστημα από 7 έως 10 Νοεμβρίου, αφαίρεσε από το Βόλο άλλη μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία βρέθηκε κοντά στο σημείο σύλληψής του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.

Σχετικές ειδήσεις