ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Χτενίζουν» τον Πειραιά για τον εντοπισμό του πιστολέρο

«Χτενίζουν» τον Πειραιά για τον εντοπισμό του πιστολέρο

Στην περιοχή του Πειραιά εστιάζονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο Αλβανός μακελάρης που γάζωσε το μπαρ στο Μικρολίμανο τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/11/2014), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 15 άτομα.

Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να «χτενίζουν» την Αττική προσπαθώντας να εντοπίσουν πιθανά κρυσφήγετα όχι μόνο του 31χρονου αλλά και των συνεργών του, ενώ έχουν στήσει μπλόκα στα σύνορα με την Αλβανία και σε αεροδρόμια, ωστόσο κέντρο των ερευνών τις τελευταίες ώρες είναι ο Πειραιάς.

Το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, είναι να κρύβεται σε διαμέρισμα στην περιοχή του Πειραιά. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν μετά από μελέτη των κινήσεων του πιστολέρο.

Οι διωκτικές αρχές αναλύοντας τα πιθανά δρομολόγια που μπορεί να ακολούθησε ο 31χρονος, θεωρούν πολύ πιθανό να μη διέφυγε με αυτοκίνητο, αλλά να έσπευσε να κρυφτεί σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή και εκεί να βρίσκεται «ταμπουρωμένος» μέχρι σήμερα.

Την ίδια στιγμή, οι διωκτικές αρχές περιμένουν να «μιλήσει» το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και από τα σήματα του κινητού τηλεφώνου.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να δοθεί από την Αστυνομία στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 31χρονου Αλβανού, η οποία ωστόσο έχει διαρρεύσει από χθες.

Σχετικές ειδήσεις