ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ο πιστολέρο κρύφτηκε δίπλα από το νυχτερινό κέντρο;

Ο πιστολέρο κρύφτηκε δίπλα από το νυχτερινό κέντρο;

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο ο αδίστακτος Αλβανός πιστολέρο, πιθανότατα, όχι μόνο πήρε το καλάσνικοφ από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχε νοικιάσει και «γάζωσε»το νυχτερινό κέντρο, αλλά μετά το μακελειό βρήκε καταφύγιο εκεί!

Δηλαδή, την ώρα που τον έψαχναν δεκάδες αστυνομικοί, εκείνος κρυβόταν στο ξενοδοχείο μόλις 20 μέτρα μακριά από το κατάστημα που έγινε η τυφλή δολοφονική επίθεση!

Έμενε δίπλα στο κέντρο που «γάζωσε» με το καλάσνικοφ

Την προηγούμενη Παρασκευή, ο Αλβανός κακοποιός, νοίκιασε με πλαστά στοιχεία ένα δωμάτιο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο στο Μικρολίμανο, ενώ μαζί του ήταν σύμφωνα με μαρτυρία και δύο ακόμη άνδρες.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι πιθανότατα οι δύο Αλβανοί σεσημασμένοι κακοποιοί με τους οποίους διασκέδαζε τη μοιραία νύχτα. Ο πιστολέρο νοίκιασε το δωμάτιο για δύο ημέρες, προπληρώνοντας μάλιστα στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (22/11/2014), όπως φαίνεται, μετά από παρεξήγηση για τα μάτια μιας κοπέλας, βγήκε από το νυχτερινό κέντρο, πήγε στο δωμάτιο και επέστρεψε με το καλάσνικοφ. Στάθηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως στο κατάστημα που ήταν γεμάτο κόσμο. Αμέσως μετά, λένε οι αστυνομικοί, είτε έφυγε με αυτοκίνητο, είτε επέστρεψε στο δωμάτιό του και έφυγε το επόμενο πρωϊνό!

Μόλις η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου είδε τη φωτογραφία του Αλβανού κακοποιού τον αναγνώρισε και τηλεφώνησε στην αστυνομία. Μετά από έρευνα στο δωμάτιο που νοίκιασε οι αστυνομικοί βρήκαν μία γεμιστήρα και προσωπικά του είδη, ενώ ψάχνουν για αποτυπώματα και DNA του πιστολέρο, αλλά και συνεργών του.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας εκτιμούν πάντως ότι ο Αλβανός κακοποιός έχει "λουφάξει" σε σπίτι στην Αττική και έχει ως ομάδα υποστήριξης συμπατριώτες του.

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες με μεγάλη προσοχή για τον 31χρονο δράστη, καθώς τον χαρακτηρίζουν μανιακό και άκρως επικίνδυνο κακοποιό, οπλισμένο με τουλάχιστον δύο καλάσνικοφ, ο οποίος είναι αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά την ελευθερία του, αδιαφορώντας για την ανθρώπινη ζωή.

Σχετικές ειδήσεις