ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: 28χρονος είχε ρημάξει τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Ηράκλειο: 28χρονος είχε ρημάξει τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, συνελήφθη ένας 28χρονος άνδρας.

Όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει από οχήματα, χρήματα και διάφορα αντικείμενα αξίας πάνω από 5.000 ευρώ. Εξιχνιάστηκαν, συνολικά 12 υποθέσεις κλοπών οι οποίες είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα 4-25 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, συνελήφθη χθες τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 28χρονος ημεδαπός, κατά το χρόνο που έσπασε υαλοπίνακα σταθμευμένου οχήματος και αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα αντικείμενα.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή πλοήγησης (gps), την οποία αναγνώρισε ένα από τους παθόντες και ένας φακός.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 28χρονου, ο οποίος από τις 4 έως τις 25 Νοεμβρίου, είχε διαπράξει 12 κλοπές, σε σταθμευμένα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου, αφαιρώντας χρήματα και διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας 5.380 ευρώ, προκαλώντας φθορές σε αυτά.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικές ειδήσεις