ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Οι κινήσεις του 31χρονου πιστολέρο πριν από τη σύλληψη

Οι κινήσεις του 31χρονου πιστολέρο πριν από τη σύλληψη

Βαρύ «φάκελο» φέρεται να έχει ο πιστολέρο του Πειραιά, που συνελήφθη χθες, Τετάρτη (26/11/2014) στην περιοχή του Γουδή και είναι παλαιός γνώριμος των Αρχών με δράση στο οργανωμένο έγκλημα .

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της αστυνομίας, ο 31χρονος Αρμπέρ Μπάκο είναι μέλος συμμορίας η οποία «δραστηριοποιείται» σε υποθέσεις …νύχτας, δηλαδή μαστροπεία, διακίνηση ναρκωτικών και προστασία νυχτερινών κέντρων.

Αργά σήμερα το μεσημέρι (27/11/2014) ο Αλβανός κακοποιός οδηγείται Εισαγγελία Πειραιά, προκειμένου να απολογηθεί.

«Ήμουν μεθυσμένος»

Στη μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ απέδωσε ο 31χρονος τους πυροβολισμούς που έριξε το βράδυ του Σαββάτου (22/11/2014), κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Στην ίδια κατάθεση υποστήριξε ότι μετά το μακελειό που σκόρπισε τον τρόμο στους θαμώνες του μπαρ στο Μικρολίμανο, πέταξε το καλάσνικοφ στη θάλασσα.

Αμέσως σήμανε "συναγερμός" στο Λιμενικό, άνδρες της οποίας πραγματοποίησαν επιχείρηση με στόχο την ανεύρεση του όπλου. Οι έρευνες διεκόπησαν χθες λόγω σκότους και συνεχίζονται σήμερα.

Δεν πίστευε πως θα τον έπιαναν

Ο 31χρονος Αλβανός φέρεται να κυκλοφορούσε ανενόχλητος στην Αθήνα, καθώς, όπως εκτιμούν οι Αρχές, θεωρούσε πως οι αστυνομικοί δεν θα φτάσουν στα ίχνη του. Μάλιστα, λίγο πριν από τη σύλληψή του είχε επισκεφθεί ένα καφενείο της περιοχής.

Πλούσια η δράση του

Αναφερόμενος στην επίθεση που είχε γίνει σε νυχτερινό μαγαζί στο Μεταξουργείο, στην οποία είχε πέσει νεκρός 44χρονος άνδρας, ισχυρίστηκε ότι ναι μεν συμμετείχε, αλλά δεν ήταν αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη.

Ο «σκληροτράχηλος» Αρμπέρ Μπάκο, παραδέχτηκε και τη συμμετοχή του σε ληστεία στην Ομόνοια, με θύμα έναν Αιγύπτιο, ο οποίος κουβαλούσε σάκους με χρήματα.

Το πλούσιο …βιογραφικό του συλληφθέντα δεν εξαντλείται σε αυτές τις υποθέσεις, καθώς ο ίδιος ομολόγησε στους αξιωματικούς της Αστυνομίας ότι ήταν παρών και σε περιστατικό σε μπαρ όπου και πάλι έπεσαν πυροβολισμοί. Όπως είπε, πυροβόλησε στον αέρα με πιστόλι για εκφοβισμό.

Αντίθετα, εκτέλεση συμβολαίου ήταν η επίθεση εναντίον καφενείου στον Άγιο Παντελεήμονα, τη νύχτα της 6ης Οκτωβρίου 2014, στην οποία ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δύο συνεργών του συνεχίζονται στην Αττική, ενώ έχουν στηθεί μπλόκα και σε καίρια σημεία, σε λιμάνια, αεροδρόμιια και συνοριακούς σταθμούς.

Σχετικές ειδήσεις