ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εννέα συλλήψεις για παράνομο τζόγο στο Ηράκλειο

Εννέα συλλήψεις για παράνομο τζόγο στο Ηράκλειο

Μετέτρεψαν σε ... λέσχη το καφενείο και το πλήρωσαν ακριβά.

Ο λόγος για συνολικά 9 άτομα που συνελήφθησαν στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων.

Οι συλλήψεις έγιναν στο Ηράκλειο πρωινές ώρες της Κυριακής (21/12/2014). Πρόκειται για εννέα άτομα (8 άνδρες και 1 γυναίκα) ηλικίας από 49 έως 71 ετών.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφενείο», ιδιοκτησίας 52χρονης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι η 52χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, την παράνομη διενέργεια του απαγορευμένου και τυχερού παιγνίου Poker, στο οποίο συμμετείχαν οκτώ άτομα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.240 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, 567 μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά και 2 τράπουλες.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr

Σχετικές ειδήσεις