ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξιχνιάσθηκε περίπτωση ληστείας σε βάρος 57χρονης

Εξιχνιάσθηκε περίπτωση ληστείας σε βάρος 57χρονης

Τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 46, 25, 25 και 50 ετών (τρεις άνδρες και μία γυναίκα) συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης – Ευκαρπίας και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τις κατά περίσταση κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργίας και ηθικής αυτουργίας σε ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 25 ετών, το βράδυ της Παρασκευής (19/12/2014), στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης, εισήλθαν στο σπίτι της 57χρονης αλλοδαπής, ενώ λίγο νωρίτερα είχε δεχτεί απειλητικό τηλεφώνημα από την 50χρονη, με την οποία εργάζονταν κατά το παρελθόν μαζί της.

Ακολούθως, με απειλές και με τη χρήση ξύλινου αντικειμένου, αφαίρεσαν την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και προσωπικά της έγγραφα και στη συνεχεία διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο ανέμενε ο 46χρονος συνεργός τους.

Αστυνομικοί των προαναφερόμενων Υπηρεσιών, έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισαν και συνέλαβαν το Σάββατο (20/12) τους τέσσερις αλλοδαπούς, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στις περιοχές του Εύοσμου και Κορδελιού.

Επίσης, στη κατοχή και σε έρευνες που ακολούθησαν στις κατοικίες τους, βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα καθώς και μέρος του χρηματικού ποσού, τα οποία αποδόθηκαν στη παθούσα.

Το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε, ως μέσο τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις