ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τριπλού φονικού στο Ωραιόκαστρο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τριπλού φονικού στο Ωραιόκαστρο

Είναι ένα τριπλό έγκλημα που δεν το χωρά ανθρώπινος νους. Στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης 55χρονος με κυνηγετικό μαχαίρι έσφαξε τον κουνιάδο του, τη σύζυγό του και τον μόλις 12 ετών ανιψιό του! Το μακελειό μάλιστα έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του θύματος με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη γυναίκα να υποστεί σοκ.

Οικονομικές διαφορές το κίνητρο του τριπλού εγκλήματος;

Το τριπλό έγκλημα έγινε στη μία και μισή χθες το μεσημέρι της Παρασκευής (2/1/2015).

Ο 55χρονος σε κατάσταση αμόκ μπήκε στην μεζονέτα του κουνιάδου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς να πει ούτε λέξη επιτέθηκε πρώτα στον κουνιάδο του που βρισκόταν στο ισόγειο.

Εκείνος προσπάθησε να αντιδράσει. Πάλεψαν σώμα με σώμα. Ο 55χρονος άρχισε να τον χτυπά με το μαχαίρι στην κοιλιά και στο λαιμό, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει μπροστά στα μάτια της ανήμπορης να αντιδράσει ηλικιωμένης μητέρας του.

Αμέσως μετά ανέβηκε στον δεύτερο όροφο και άρχισε να μαχαιρώνει την 50χρονη σύζυγο του θύματος μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου της.

Από τη δολοφονική μανία του δράστη δεν γλίτωσε ούτε ο 12χρονος ανιψιός του.

Τον μαχαίρωσε με πρωτοφανή αγριότητα στον λαιμό και την κοιλιά.

Στη συνέχεια, ο μακελάρης αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι και πήδηξε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν προσπάθησε να αυτοκτονήσει ή να διαφύγει από την αστυνομία. Τραυματίστηκε, συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το κίνητρο του φρικτού τριπλού εγκλήματος να είναι οικονομικές διαφορές του δράστη με τον κουνιάδο του.

Ο 55χρονος, που ξεκλήρισε την οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες είχε βάλει χρήματα για ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρούσε η οικογένεια των θυμάτων.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Τwitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις