ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πυρήνες της Φωτιάς κατά Ξηρού: Κάποτε ρουφιάνος-πάντοτε προδότης

Πυρήνες της Φωτιάς κατά Ξηρού: Κάποτε ρουφιάνος-πάντοτε προδότης

Ολομέτωπη επίθεση στον Χριστόδουλο Ξηρό εξαπολύουν οι Πυρήνες της Φωτιάς με κείμενό τους που εστάλη σε ιστοσελίδα.

Στο κείμενό τους, το οποίο δημοσιοποιήθηκε από τη ιστοσελίδα interarma, οι Πυρήνες της Φωτιάς αποκαλούν τον Χριστόδουλο Ξηρό «χαφιέ της 17Ν» και καταδότη.

Με αφορμή τηλεοπτική συνέντευξη του Χριστόδουλου Ξηρού, κάνουν λόγο για «γραφικό επίδοξο ηγετίσκο»

«Τι πιο εγκλωβιστικό απ’ το να αναβάλουμε διαρκώς την ολική ρήξη μαζί του, που θα μας απελευθέρωνε απ’ την ψυχική του δυσωδία» αναφέρεται σε άλλο σημείο του κειμένου.

«Προδότης της φιλίας, της εμπιστοσύνης, της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης που του προσφέραμε, κόντρα σε μια πραγματικότητα που, όσο περνούσαν οι μήνες, αποκάλυπτε ότι πρόκειται για ένα ελεεινό υποκείμενο και ένα σιχαμερό, μυθομανή υπάνθρωπο» είναι οι χαρακτηρισμοί των Πυρήνων για τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Στην επιστολή τους οι Πυρήνες της Φωτιάς παραδέχονται το σχέδιο για την ανατίναξη του τοίχου των φυλακών και καταλήγουν ότι τελικά δεν πραγματοποιήθηκε και ότι «τα ‘εχασαν όλα». «Η ματαίωση και τα αποτελέσματά της μας βύθισαν στο βούρκο που μόνοι μας θρέψαμε ένα χρόνο. Ίσως αυτό δεν είναι τυχαίο. Παίξαμε με τις αντιφάσεις μας και βρεθήκαμε να τις αντιμετωπίζουμε στο πολλαπλάσιο» αναφέρει η επιστολή των Πυρήνων της Φωτιάς.

Ολόκληρη η επιστολή των Πυρήνων της Φωτιάς βρίσκεται εδώ

Σχετικές ειδήσεις