ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ψάχνουν τα ίχνη της «Σέχτας Επαναστατών» στους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Ψάχνουν τα ίχνη της «Σέχτας Επαναστατών» στους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Από ένα κωδικοποιημένο μήνυμα έγκλειστου ηγετικού μέλους των «Πυρήνων της Φωτιάς» προς τον 39χρονο συλληφθέντα με το κωδικό όνομα «Ιάσονας» προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ότι εάν είχε εκραγεί το παγιδευμένο δέμα στο αστυνομικό τμήμα Ιτέας την ευθύνη της επίθεσης θα την αναλάμβανε η «Σέχτα Επαναστατών»!

Η βομβιστική επίθεση η οποία θα προκαλούσε μακελειό στο τμήμα απέτυχε και την ευθύνη ανέλαβε τελικά η "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς". Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής πάντα είχαν βάσιμες υποψίες ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι μετά τις συλλήψεις των "πυρήνων" σταμάτησε την δράση της η "Σέχτα Επαναστατών" που έχει δολοφονήσει τον αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής Νεκτάριο Σάββα και τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια.

Οι αστυνομικοί υποπτεύονται τρία μέλη των "πυρήνων" για συμμετοχή στις επιθέσεις της "Σέχτα Επαναστατών", αλλά ακόμη δεν μπορούν να το αποδείξουν και γι αυτό δεν τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες.

Όπως λένε όμως οι αρχές η σύλληψη του "Ιάσονα" ίσως οδηγήσει στα ίχνη και της τρομοκρατικής οργάνωσης "Σέχτα Επαναστατών". Γι αυτό έχουν ρίξει το βάρος των ερευνών στην αποκρυπτογράφηση των επικοινωνιών των έγκλειστων "πυρήνων" με τους συνεργούς τους εκτός φυλακών...

Σχετικές ειδήσεις