ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέοι συγκλονιστικοί διάλογοι του παιδόφιλου με τον 13χρονο

Νέοι συγκλονιστικοί διάλογοι του παιδόφιλου με τον 13χρονο

Οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 40χρονος παιδόφιλος, ο οποίος συνελήφθη στον Κορυδαλλό την στιγμή που επιβίβαζε ένα 13χρονο αγόρι στο φορτηγάκι της φρίκης με σκοπό να το αποπλανήσει, να έχει επιτεθεί και σε άλλα παιδιά.

Στο βαν είχε βάλει ένα στρώμα, κουβέρτες, μαξιλάρια, ζαχαρωτά, καραμέλες και σοκολάτες, έτσι ώστε να παγιδεύει τα ανήλικα θύματα του. Όπως λένε οι αστυνομικοί, ο 40χρονος συνομιλούσε στο Facebook με περισσότερα από 300 παιδιά, κυρίως αγόρια στα οποία παρουσιαζόταν σαν ανήλικος με στόχο να κλείσει ραντεβού μαζί τους και στη συνέχεια να τα βιάσει.

Μάλιστα, ο 40χρονος παιδόφιλος απολογείται στην 10η τακτική ανακρίτρια αυτή την ώρα.

Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος με κακουργηματικές και πλημμεληματικού βαθμού πράξεις, που αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου, απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και απόπειρας προσέλκυσης ανηλίκου.

Οι συνομιλίες - "παγίδα" του παιδόφιλου με τον 13χρονο προκαλούν σοκ.

ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ : ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ...
13ΧΡΟΝΟΣ : ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ, ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΩ.
ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ : ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ;
13ΧΡΟΝΟΣ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ, ΡΕ ΦΙΛΕ...
ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ : ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ; ΞΕΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ.
13ΧΡΟΝΟΣ : ΞΕΡΕΙΣ, ΕΛΑ ΡΕ...
ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ : ΛΕΓΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ;
13ΧΡΟΝΟΣ : ΓΙΑ ΚΑΦΕ ;
ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ : ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ...

02032015 didhe006

Ο 40χρονος, ο οποίος έχει μίνι μάρκετ στην Κηπούπολη είπε στους αστυνομικούς, ότι θα συναντούσε άλλα τέσσερα παιδιά, μετά τον 13χρονο, ενώ στο κινητό του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Το απίστευτο είναι ότι ενώ είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για βιασμό 14χρονης τον Νοέμβριο του 2014, την οποία μάλιστα κούρεψε και εγκατέλειψε στον δρόμο κυκλοφορούσε ελεύθερος, αφού μόλις χθες ο εισαγγελέας ολοκλήρωσε την έρευνα και του άσκησε ποινική δίωξη!

Μετά μάλιστα τον σάλο που προκλήθηκε διατάχθηκε έρευνα από την εισαγγελία για τυχόν πειθαρχικές ευθύνες δικαστικών υπαλλήλων. Η φωτογραφία και τα στοιχεία του παιδόφιλου αναμένεται να δοθούν σήμερα με εντολή του εισαγγελέα, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν και άλλα ανήλικα θύματα του 40χρονου.

Σχετικές ειδήσεις