ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα συγκέντρωση για τον Βαγγέλη διοργανώνεται στα Ιωάννινα

Νέα συγκέντρωση για τον Βαγγέλη διοργανώνεται στα Ιωάννινα

Κάλεσμα σε νέα συγκέντρωση για τον αγνοούμενο φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, απευθύνουν οι διαχειριστές σχετικής σελίδας του Facebook.

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 8 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, έξω από την Γαλακτοκομική Σχολή στα Ιωάννινα, όπου φοιτούσε ο νεαρός Κρητικός.

«Στην προσπάθειά μας να βρεθεί το δικό μας παιδί καλούμε όλους να βοηθήσουν να βρούμε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κάλεσμα που στόχο έχει να συγκεντρώσει όσους περισσότερους πολίτες γίνεται ώστε να βοηθήσουν στην υπόθεση του Βαγγέλη, ο οποίος αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες για τον Βαγγέλη συνεχίζονται χωρίς όμως να υπάρχουν ουσιαστικά νέα στοιχεία.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, η Αστυνομία θα προχωρήσει σε νέο γύρω καταθέσεων ώστε να συγκεντρώσει πληροφορίες για όσα συνέβαιναν στη Γαλακτοκομική Σχολή. Κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει επίσημα για τυχόν συμβάντα εκφοβισμού ή άσκησης βίας εις βάρος του Βαγγέλη ενώ ο συγκάτοικός του, μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ τόνισε πως δεν του είχε ποτέ αναφέρει κάποιο τέτοιο περιστατικό.

Μαρκογιαννάκης: Δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Μαρκογιαννάκης διευκρίνισε ότι είχε μεν παρέμβει στη Γαλακτοκομική Σχολή υπέρ ενός φοιτητή αλλά επρόκειτο για άλλη υπόθεση από αυτή του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Όπως τόνισε είχε επικοινωνήσει με τον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής μετά από παράκληση των γονιών ενός μαθητή ο οποίος είχε ζωγραφίσει σε τοίχο της σχολής την Κρήτη και δίπλα είχε γράψει το όνομα του χωριού του, με αποτέλεσμα να απειλείται με αποβολή.

Ο κ. Μακρογιαννάκης αναρωτήθηκε «τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η υπόθεση μετά από τόσο καιρό, με την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη» και ζήτησε να γίνει «ενδελεχής εισαγγελική έρευνα ώστε να πέσει φως στα αίτια της εξαφάνισης».

Σχετικές ειδήσεις