ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρόδος: Δύο συλλήψεις νεαρών για 7 κλοπές

Ρόδος: Δύο συλλήψεις νεαρών για 7 κλοπές

Ένας 24χρονος και ένας 29χρονος από τη Γεωργία συνελήφθησαν το Σάββατο (7/3/2015) από αστυνομικούς της Ρόδου, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια περιπολίας τους, πραγματοποίησαν έλεγχο στον 24χρονο και βρήκαν στην κατοχή του 13 ναρκωτικά χάπια και μικροαντικείμενα, τα οποία προέρχονταν από διάρρηξη αυτοκινήτου που είχε διαπράξει λίγο νωρίτερα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι 24χρονος κατά το τελευταίο δίμηνο εντόπιζε σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που ήταν ξεκλείδωτα και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους χρήματα και αντικείμενα.

Συνολικά, εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές από οχήματα που διέπραξε το χρονικό διάστημα από 23/1/2015 έως και τις 7/3/2015 στην πόλη της Ρόδου.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο 24χρονος από κοινού με τον 29χρονο αλλοδαπό στις 6 και 7/3/2015 νυχτερινές ώρες παραβίασαν το χώρο που στεγάζεται Δημοτικός Οργανισμός και αφαίρεσαν μεταξύ άλλων 5 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και 22 σφραγίδες.

Το σύνολό των κλεμμένων αντικειμένων βρέθηκαν στην κατοικία του 29χρονου δράστη και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχετικές ειδήσεις