ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βόλος: Νέα τροπή στην υπόθεση πνιγμού του 23χρονου

Βόλος: Νέα τροπή στην υπόθεση πνιγμού του  23χρονου

Ένας 20χρονος συνελήφθη την Δευτέρα (9/3/2015) στο Βόλο που φέρεται να είναι το πρόσωπο που προμήθευσε με ναρκωτικά τον 23χρονο που πνίγηκε το απόγευμα της Κυριακής (8/3) στην θέση «Κορδόνι» στο Βόλο, καθώς και τον 20χρονο φίλο του.

Ο συλληφθείς 20χρονος θα οδηγηθεί αύριο, Τρίτη (10/3) στον εισαγγελέα ενώ ο φίλος του θύματος αφέθηκε ελεύθερος νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας (9/3).

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 20χρονος που συνελήφθη είναι Έλληνας. Την σύλληψη πραγματοποίησαν άντρες του λιμενικού, ενώ ο νεαρός κρατείται με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, διότι στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό μεικτού βάρους 6,4 γραμμαρίων και μια ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας.

Σημειώνεται ότι ο αδικοχαμένος νέος, βρισκόταν με τον 20χρονο φίλο του στον φάρο που υπάρχει στο τέλος του κυματοθραύστη του λιμανιού Βόλου, νωρίς το βράδυ της Κυριακής, όταν, ξαφνικά, έβγαλε την μπλούζα του και έπεσε στη θάλασσα. Τελικά ο άτυχος 23χρονος, εντοπίστηκε λίγο πριν τις 10 τη νύχτα μη έχοντας τις αισθήσεις του και στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση, τόσο για τον πνιγμό, όσο και για το θέμα του 20χρονου που φέρεται να πούλησε χασίς στους δύο φίλους, διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου.

Πηγή: magnesianews.gr

Σχετικές ειδήσεις