ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Υπόθεση Γιακουμάκη: Μία βδομάδα μετά το κουβάρι «ξετυλίγεται»

Υπόθεση Γιακουμάκη: Μία βδομάδα μετά το κουβάρι «ξετυλίγεται»

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά το βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Το βίντεο παραδόθηκε στις Αρχές από τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, την Παρασκευή (20/3/2015).

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βίντεο αποτυπώνονται πράξεις βίας σε βάρος του 20χρονου Βαγγέλη από συμφοιτητές του στην Γαλακτοκομική Σχολή.

Κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/3/2015), ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, αποκάλυψε ότι από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την υπόθεση, κατάλαβε ότι πρόκειται για μία σοβαρή υπόθεση.

Τα στοιχεία που θα προκύψουν από την εργαστηριακή διερεύνηση θα παραδοθούν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων που έχει αναλάβει τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη θα καταθέσει μήνυση κατά των συλληφθέντων από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα σε βάρος του υβριστικά σχόλια που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Τι περιέχει το βίντεο που κατατέθηκε στην αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο έχει διάρκεια περίπου 1 λεπτό και 45 δευτερόλεπτα και είναι γυρισμένο σε δωμάτιο της Γαλακτοκομικής Σχολής, περίπου ένα χρόνο πριν.

Το βίντεο έχει καταγραφεί από συμφοιτήτρια του Βαγγέλη Γιακουμάκη και στο βίντεο εμφανίζεται ο ίδιος με ακόμη 5 συμφοιτητές του.

Στο βίντεο ακούγονται συνομιλίες μεταξύ των φοιτητών, χωρίς ωστόσο να ακούγεται καθαρά το περιεχόμενο της συζήτησης.

Στο μεταξύ, περίπου μια βδομάδα μετά την είδηση της αυτοκτονίας του Βαγγέλη, οι μαρτυρίες των φοιτητών της Γαλακτοκομικής Σχολής συνεχίζουν να συγκλονίζουν. Όπως αποκάλυψε ένας πρώην συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη, στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», οι μελανιές στα χέρια του 20χρονου από τα χτυπήματα και τα δεσίματα ήταν συχνό φαινόμενο. Ανέφερε επίσης πως ήταν κοινό μυστικό μεταξύ φοιτητών και καθηγητών της Σχολής.

Η άγνωστη πτυχή της ζωής του φοιτητή

Μια άγνωστη πτυχή από την προσωπική ζωή του σπουδαστή από το Ρέθυμνο, φέρονται να αποκάλυψαν δύο σπουδαστές, κατά τις πολύωρες καταθέσεις τους στην Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Οι δύο φίλοι του 20χρονου, αποφάσισαν να μιλήσουν για όλα όσα γνώριζαν, από την στιγμή που ο Βαγγέλης έφυγε από την ζωή και πλέον τα «μυστικά» τους μπορεί να βοηθήσουν στην εξιχνίαση του θρίλερ με την τραγική κατάληξη.

Οι δύο σπουδαστές φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, πως ο φίλος τους είχε ερωτευτεί, χωρίς ποτέ να της το ομολογήσει, μία κοπέλα στα Ιωάννινα.

Από τον περασμένο Οκτώβριο, ο Βαγγέλης τους είχε εκμυστηρευτεί τον έρωτα του. Όπως φέρονται να έχουν καταθέσει οι δύο σπουδαστές, το γεγονός ότι ο 20χρονος δεν μπόρεσε να βρεθεί σε σχέση με την κοπέλα, βύθισε τον φίλο τους στην στενοχώρια, παρά τις προσπάθειες τους να τον πείσουν πως τίποτε δεν έχει τελειώσει.

Επιστρέφοντας από τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Γαλακτοκομική Σχολή, το θέμα απασχολούσε τον Βαγγέλη, όμως μέρα με την μέρα έδειχνε να ήταν ψυχολογικά καλύτερα, μάλιστα την ημέρα που εξαφανίστηκε, είχαν προγραμματίσει να βγουν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Σύμφωνα πάντα με όσα φέρονται να έχουν καταθέσει οι δυο σπουδαστές, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια.

Αναφορικά με την ενδοσχολική βία, οι δύο σπουδαστές φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς ότι «οι πλάκες» που έκαναν μέσα στην παρέα ήταν, να ρίχνουν "φάπες" ο ένας στον άλλον, ενώ επιβεβαίωσαν πως είδαν περιστατικό βίας εναντίον του Βαγγέλη.

Σχετικές ειδήσεις