ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δεν τον άφησαν να αυτοκτονήσει και πήγε να τους κάψει ζωντανούς

Δεν τον άφησαν να αυτοκτονήσει και πήγε να τους κάψει ζωντανούς

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/3/2015) στο χωριό Αστρίτσι, στο νομό Ηρακλείου, με δράστη έναν 55χρονο που αντιμετώπιζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 55χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ και κρατώντας ένα μαχαίρι πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του και άρχισε να την απειλεί.

Στο σπίτι της πρώην συντρόφου του ήταν και ο πατέρας της με τον οποίο ο 55χρονος ξεκίνησε να λογομαχεί. Ο 55χρονος του επιτέθηκε με το μαχαίρι και τον τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο πριν ο πατέρας καταφέρει να τον αφοπλίσει.

Στη συνέχεια, κλήθηκε η αστυνομία με τον πατέρα και την κοπέλα να καταγγέλλουν το περιστατικό.

Μετά την καταγγελία, ξεκίνησε η αναζήτηση του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε στο σπίτι του από δύο αστυνομικούς του Α.Τ. Αρκαλοχωρίου.

Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σπίτι του 55χρονου αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε διαρροή υγραερίου. Αμέσως μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τον 55χρονο ξαπλωμένο στο κρεβάτι χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Ο 55χρονος άνοιξε κάποια στιγμή τα μάτια και κατάλαβε την πρόθεση των αστυνομικών να τον σώσουν και πήρε έναν αναπτήρα και τον πέταξε στην σόμπα.

Η αντίδραση ενός εκ των δύο αστυνομικών ήταν άμεση, καθώς πήρε το χαλί της πόρτας και το έριξε στην φλόγα, αποτρέποντας έτσι την έκρηξη.

Οι άνδρες της αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες στον 55χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε την Πέμπτη (26/3) σε ψυχιατρική κλινική.

Σχετικές ειδήσεις