ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Άστεγος ασελγούσε σε βάρος 11χρονου αγοριού σε δημόσιο χώρο

Θεσσαλονίκη: Άστεγος ασελγούσε σε βάρος 11χρονου αγοριού σε δημόσιο χώρο

Ένας 58χρονος άστεγος συνελήφθη με την κατηγορία τις αποπλάνησης παιδιών καθώς εθεάθη από περαστικό να ασελγεί σε δημόσιο χώρο, σε βάρος ανήλικου.

Μάρτυρας των αποτρόπαιων πράξεων του 58χρονου έγινε ένας πολίτης που περνούσε από την περιοχή του Παλαιού Σταθμού της Δυτικής Θεσσαλονίκης, την ώρα που ο άνδρας ασελγούσε στο παιδί.

Ο πολίτης ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία και μέλη του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, έσπευσαν στο σημείο και μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη το μεσημέρι της Δευτέρας ενώ εντόπισαν και το ανήλικο αγόρι.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς είναι άστεγος αλλά και παλιός «γνώριμος» της Αστυνομίας καθώς έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης για υποθέσεις ανθρωποκτονίας με πρόθεση, οπλοφορία, κλοπών, ζωοκλοπής, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας.

Το παιδί, παρουσία ψυχολόγου, αναγνώρισε τον δράστη ενώ η μητέρα του δήλωσε άγνοια για το περιστατικό.

Σε βάρος του 58χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της «Αποπλάνησης Παιδιών» αλλά και δεύτερη δικογραφία, καθώς εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας για παραβίαση όρων κράτησης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις