ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καβάλα: Κινηματογραφικό ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη διακινητή μεταναστών

Καβάλα: Κινηματογραφικό ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη διακινητή μεταναστών

Για περισσότερο από μία ώρα το βράδυ της Παρασκευής (18/04) οι αστυνομικές Αρχές καταδίωκαν στους δρόμους του κέντρου της Καβάλας, διακινητή μεταναστών.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης στο ύψος των διοδίων του Ιάσμου, οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης έκαναν σήμα στάσης σε 39χρονο οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου.

Εκείνος δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και καταδιώχθηκε από τους αστυνομικούς με τη συνδρομή των δυνάμεων των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ξάνθης και Καβάλας.

Προσπαθώντας να διαφύγει, ο 39χρονος μπήκε στην πόλη της Καβάλας μέσω της περιμετρικής οδού.

Ακολουθώντας τρελή πορεία, μπήκε σε μονοδρόμους, χτύπησε πολλά σταθμευμένα αυτοκίνητα και συγκρούστηκε με αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Κατόπιν, ο δράστης βρήκε από το αυτοκίνητο και διέφυγε τρέχοντας, με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για να τον πιάσει. Τελικά, μετά από συμπλοκή με αστυνομικό, συνελήφθη.

Από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για Μολδαβό που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία, καθώς είχε πραγματοποιήσει κι άλλες παράνομες διακινήσεις μεταναστών.

Ο 39χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος και ελαφρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά εννέα μετανάστες, που επέβαιναν στο αυτοκίνητό του.

Σχετικές ειδήσεις