ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλεία: Σύλληψη 59χρονου για καλλιέργεια χασίς

Ηλεία: Σύλληψη 59χρονου για καλλιέργεια χασίς

Μέχρι και αυτοσχέδιο δίκτυο ποτίσματος με την εξωτερική βρύση του σπιτιού του, είχε φτιάξει ένας 59χρονος για να ποτίζει δυο φυτείες χασίς που είχε στην …αυλή του στην περιοχή Αρκούδι Ηλείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δίπλα από το σπίτι του 59χρονου εντοπίστηκαν δύο φυτείες κάνναβης, 835 δενδρύλλια κάνναβης, περισσότερο από μισό κιλό χασίς, ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, βραδύκαυστο φυτίλι και πυρίτιδα.

Για να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός των φυτειών, καλυπτόταν από δασική βλάστηση.

Στο σπίτι του 59χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 64γραμμάριων, σπόρους κάνναβης βάρους 391 γραμμαρίων, έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που αποτελείτο από ποσότητα πυρίτιδας συσκευασμένη με μονωτική ταινία και επικολλημένη σε πέτρα, βραδύκαυστο φυτίλι μήκους 11 μέτρων, καθώς και140 γραμμάρια πυρίτιδας.

Οι έρευνες των αστυνομικών επεκτάθηκαν και στην αυλή του σπιτιού του 59χρονου, όπου εκεί βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες, που περιείχαν περίπου 400 γραμμάρια χασίς, καθώς και άλλα 178 γραμμάρια χασίς, τα οποία ήσαν σε πλαστικό δοχείο, το οποίο ο συλληφθείς το είχε κρύψει μέσα στο έδαφος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί την προσεχή Τετάρτη 29 Απριλίου, στον ανακριτή Αμαλιάδας.

Σχετικές ειδήσεις