ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πατέρας 4χρονης: Εγώ πήρα το παιδί

Πατέρας 4χρονης: Εγώ πήρα το παιδί

Συγκλονίζει η ομολογία του πατέρα της 4χρονης Άννυς που παραδέχθηκε στην Αστυνομία ότι εκείνος πήρε το παιδί του, που αγνοείται από τις 21 Απριλίου.

Ο βουλγαρικής καταγωγής άντρας, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι το παιδί του δεν εξαφανίστηκε αλλά ότι το πήρε ο ίδιος και το έδωσε σε κάποιον τρίτο, τον οποίο αρνείται να ονοματίσει.

Σύμφωνα πάντα με την ομολογία του, προχώρησε στην απαγωγή του ίδιου του παιδιού γιατί η μητέρα της Άννυς σκόπευε να την πάρει και να φύγουν μαζί για τη Γερμανία.

Οι υποψίες της Αστυνομίας είχαν στραφεί προς τους γονείς του παιδιού και κυρίως στον πατέρα του καθώς αναζητούσε την άκρη του νήματος στην υπόθεση της εξαφάνισης της 4χρονης.

Οι πρώτες υποψίες που έστρεψαν την αστυνομία προς τους γονείς της Άννυ, γεννήθηκαν μετά την πρώτη κατάθεση της μητέρας της, μια κατάθεση που είχε πολλά κενά και προκάλεσε ερωτηματικά στους αστυνομικούς.

Οι υποψίες αυτές εντάθηκαν σήμερα Τρίτη (28/04) όταν και εντοπίστηκε ο πατέρας του κοριτσιού, ένας άνδρας βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών και κρατείται από την Αστυνομία καθώς διαπιστώθηκε ότι εκρεμμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση.

Παράλληλα, η μητέρα του κοριτσιού οδηγήθηκε και πάλι στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, την ώρα που σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της, βρέθηκαν 4.000 ευρώ μετρητά.

Σχετικές ειδήσεις