ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λάρισα: Ληστεία με ομηρία σε υποκατάστημα τράπεζας

Λάρισα: Ληστεία με ομηρία σε υποκατάστημα τράπεζας

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/4/2015) στο υποκατάστημα της Τράπεζα Πειραιώς στον Αμπελώνα Λάρισας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. μαρτυρίες αναφέρουν ότι τρία άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και φορώντας περούκες εισέβαλλαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο υποκατάστημα της τράπεζας κρατώντας όπλα και άρπαξαν τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.

Η διευθύντρια του υποκαταστήματος, φέρεται να κρατήθηκε όμηρος από τους δράστες για λίγη ώρα, την οποία άφησαν ελεύθερη σε απόσταση λίγων μέτρων από το υποκατάστημα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σημαντικό ποσό, το ύψος του οποίου δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Πιθανότατα κυμαίνεται μεταξύ των 100 και 170 χιλιάδων ευρώ.

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών δραστών.

Αυτό που εξετάζουν πλέον οι Αρχές είναι το αν η ληστεία έγινε από την «συμμορία του Διστόμου».

Υπενθυμίζεται ότι η συμμορία αποτελείτο από τους: Σπύρο Δραβίλα (πρώην συνεργός του Παλαιοκώστα), Σπύρο Χριστοδούλου και τον Γιώργο Πετρακάκο (συνεργό του Μαζιώτη σε ληστεία).

Οι Αρχές πλέον πραγματοποιούν εξονυχιστικές έρευνες στο υποκατάστημα, εξετάζοντας βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και ψάχνουν για αποτυπώματα που θα τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν την ταυτότητα των δραστών.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Αντιτρομοκρατική Yπηρεσία.

Σχετικές ειδήσεις