ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη η «μαϊμού» ψυχίατρος που κατήγγειλε ολιγωρίες στην υπόθεση της Άννυ

Συνελήφθη η «μαϊμού» ψυχίατρος που κατήγγειλε ολιγωρίες στην υπόθεση της Άννυ

Στο αυτόφωρο οδηγείται η «μαϊμού» ψυχίατρος που το πρωί της Τετάρτης (06/05) προκάλεσε αναστάτωση με τις «αποκαλύψεις» και της «καταγγελίες» της σχετικά με την υπόθεση της μικρής Άννυ.

Στη Νέα Μάκρη εντοπίστηκε και συνελήφθη η «ψυχίατρος» που συστήθηκε ως Μαρία Καλογεροπούλου, η οποία το πρωί της Τετάρτης (06/05) «αποκάλυψε» ότι είχε παρακαλέσει τον εισαγγελέα να πάρει τη μικρή Άννυ από τους γονείς της καθώς αποδείχθηκε ότι είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας και ιδιότητας.

Η ίδια παραδέχθηκε στους αστυνομικούς την εξαπάτηση και δήλωσε πως προσποιήθηκε ότι ήταν ψυχίατρος που παρακολουθούσε για λογαριασμό του ΟΚΑΝΑ την οικογένεια της μικρής Άννυ, γιατί ήθελε να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη γύρω από θέματα κακοποίησης παιδιών.

Η παραπλάνηση που διέπραξε η «ψυχίατρος» ήρθε στο φως όταν τόσο ο ΟΚΑΝΑ όσο και η Εισαγγελία Αθηνών διέψευσαν την ύπαρξή της και την επαγγελματική σχέση που εκείνη επικαλέστηκε ότι είχε μαζί τους.

Ο ΟΚΑΝΑ σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι «δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ εργαζόμενη οποιασδήποτε ειδικότητα» στο ανθρώπινο δυναμικό του, ότι «δεν βρέθηκε να υπάρχει το όνομα της κας Μαρίας Καλογεροπούλου ούτε στους Ιατρικούς Συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά» και πως «από τα αρχεία του θεραπευτικού προγράμματος αποκατάστασής του, δεν βρέθηκε να είναι μέλη ούτε ο πατέρας Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ ούτε η μητέρα Ντιμιτρίνα Μπορισόβα».

Η Εισαγγελία ξεκαθάρισε με δική της ανακοίνωση ότι οι καταγγελίες για ολιγωρία της, στις οποίες η εν λόγω γυναίκα προέβη δεν έχουν βάση και ανήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Σχετικές ειδήσεις