ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνομιλία - «φωτιά» των γονιών της 4χρονης Άννυ

Συνομιλία - «φωτιά» των γονιών της 4χρονης Άννυ

Διάλογος που κατέγραψε ο «κοριός» της αστυνομίας ανάμεσα στον πατέρα και δολοφόνο της Άννυ με τη μητέρα της «δείχνει», ότι ο παιδοκτόνος έπαιζε θέατρο -Απολογείται σήμερα (07/05/2015) στην ανακρίτρια η μητέρα της 4χρονης Άννυ

ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΝΥ - ΝΕΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Η 25χρονη, Dimitrina Borisova, η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος, θα επιχειρήσει να πείσει πως με τις πολλές και αντιφατικές καταθέσεις της δεν προσπάθησε να προστατέψει τον σύντροφο της και βιολογικό πατέρα της Άννυ συγκαλύπτοντας τη δολοφονία του παιδιού.

Μετά την απολογία της ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση της νεαρής γυναίκας.

Αν και η 25χρονη εμφανίστηκε ατάραχη στο πλευρό του 27χρονου συντρόφου της, όταν οδηγήθηκαν για πρώτη φορά ενώπιον της δικαιοσύνης, φέρεται να τραβά κόκκινη γραμμή και να διαχωρίζει τη θέση της ισχυριζόμενη με κατηγορηματικό τρόπο πως δεν γνώριζε για το τραγικό τέλος του παιδιού. Η κατηγορούμενη, η οποία απουσίαζε στην Γερμανία τις μοιραίες ημέρες, φέρεται να λέει πως φεύγοντας δεν άφησε το παιδί στον σύντροφό της αλλά στη μητέρα του στην οποία και παρέμεινε περισσότερες από 15 ημέρες. Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι ο Σάββας πήρε τη μικρή από το σπίτι της μητέρα του στο Ρέντη λίγες ημέρες πριν το Πάσχα λέγοντας της ότι «επιστρέφει η Δήμητρα». «Και τότε έγινε το κακό».

Την ίδια στιγμή νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με έναν σοκαριστικό διάλογο μεταξύ των γονιών έπειτα από την εξαφάνιση της μικρής.

Ο 27χρονος ενώ είχε σκοτώσει και εξαφανίσει τα ίχνη του παιδιού του προσπαθούσε να πείσει τη μητέρα του κοριτσιού ότι έχει εξαφανιστεί.

ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ: Αυτή τη στιγμή παρακολουθούν οι αστυνομικοί το τηλέφωνο μου βλαμμένη. Ποιός σου είπε ότι ο Νίκι κοιμόταν στο σπίτι μου;

ΜΗΤΕΡΑ: Εσύ είπες ότι το παιδί εξαφανίστηκε. Εσύ μου πήρες το παιδί και το πούλησες. Ορκίζομαι, εσύ μου πούλησες το παιδί. Όταν έχασες το παιδί μου έλεγες ψέματα.

Π: Αφού στις 13 το χάσαμε το παιδί βρε μαϊμού.

Μ: Τι 13, αφού στις 17 μου είπες ότι το έχασες;

Π: Όταν ηρέμησες, σου είπα ότι το χάσαμε το Πάσχα.

Μ: Εγώ φεύγω.

Π: Όχι δεν θα φύγεις, δεν θα πας πουθενά.

Μ: Φεύγω, δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σου. Εσύ κάτι έκανες στο παιδί...

Η μητέρα της Άννυ στις προανακριτικές απολογίες της είχε προσπαθήσει να παραπλανήσει τις αρχές που ερευνούσαν τότε το χαμό της κόρης της για να μην μπλέξει -όπως είπε- ο 27χρονος σύντροφός της.

«Ό,τι σας είπα στις προηγούμενες καταθέσεις μου δεν ειναι αλήθεια. Όλα αυτά τα είπα επειδή τον αγαπώ κι επειδή πίστευα ότι αν έλεγα την αλήθεια στην αστυνομία ο Σάββας θα έμπλεκε. Στις 20 Μαρτίου πήγα στη Γερμανία για να βρω το φίλο μου να μου δώσει κάποια λεφτά. Όσο ήμουν εκει μιλούσαμε στο τηλέφωνο με την Άννυ κι όταν ο Σάββας την έδινε στη μητέρα του για να την προσέχει, μιλούσα μαζί του και των ρωτούσα αν είναι καλά το παιδί.

Όλες τις φορές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο η Άννυ μου έλεγε ο.τι περνούσε πολύ καλά με το Σάββα. Τελευταία φορά μίλησα με την Άννυ τη μεγάλη Πέμπτη 9/4. Μου είπε ότι περνάει πολύ καλά με τον πατέρα της κι ότι αυτός της αγοράζει σοκολατένια αυγουλάκια.

Από τότε μέχρι και τις 22/4 που γύρισα από τη Γερμανία όσες φορές μίλησα με το Σάββα μου είπε ότι το παιδί ειναι στη μητέρα του και ειναι καλά. Μόνο στις 14/4 που τον πήρα τηλέφωνο μου έλεγε ότι δεν ειναι καλά κλαίγοντας, ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά και ότι το μόνο που θέλει ειναι να γυρίσω πίσω γιατί κάτι κακό έχει συμβεί με αυτόν.

Το ίδιο συνέβη και την επόμενη μέρα που τον πήρα τηλέφωνο και μου έλεγε θέλω να γυρίσεις. Πίστεψα ότι έχει πάρει ναρκωτικά και δεν ήξερε τι έλεγε. Γύρισα από τη Γερμανία 22/4 και τότε ο Σάββας μου είπε ότι έχασε το παιδί. Μόλις το έμαθα έψαξα στη γειτονιά και το απόγευμα φύγαμε για τη Βουλγαρία. Δεν πήγαμε στην αστυνομία επειδή ο Σάββας μου είπε ότι το παιδί θα το βρει το Χαμόγελο του Παιδιού και ότι αν πάω στη αστυνομία θα μου το πάρουν επειδή το άφησα μαζί του που ειναι ναρκομανής.

Την ιστορία με τη Σιλβια σας την ειπα για να μην μπλέξει ο Σάββας και μου πάρουν το παιδί μου. Ρωτούσα συνεχώς το Σάββα τι έγινε με το παιδί κι αυτός μου έλεγε διαφορετικές ημερομηνίες.

Τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως ο Σάββας το χτύπησε το παιδί κι αυτό έχει φύγει επειδή φοβήθηκε. Τις τελευταίες όμως μέρες έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το παιδί μπορεί να χτύπησε μέσα στο σπίτι κατα λάθος και να πέθανε και ο Σάββας επειδή φοβάται να έχει κρύψει την Άννυ.

Όταν γύρισα από τη Γερμανία ο Σάββας μου είπε ότι πούλησε τα παιχνίδια της Άννυς για 50 ευρώ σε έναν που δουλεύει σε σουβλατζίδικο. Όταν τον ρώτησα γιατί το έκανε, μου είπε «για να το δει ο Θεός και να μας γυρίσει πίσω την Άννυ».

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

Σε προηγούμενη κατάθεση της είχε μιλήσει για τη Σίλβια στην οποία είχε ισχυριστεί ότι είχε δώσει το παιδί. Μάλιστα την είχε περιγράψει στην αστυνομία.

Την πίεζε ο Σάββας να φύγουν για τη Βουλγαρία λέγοντας ότι θα την θεωρούσε η αστυνομία υπεύθυνη για το χαμό του παιδιού.

Σε προηγούμενες περιγραφές μάλιστα αναφέρει ότι ο Σαββας κλαίγοντας της ανακοίνωσε ότι ειχε χαθεί το παιδί λέγοντας ότι το προηγούμενο βραδυ είχε κοιμηθεί αγκαλιά με το κοριτσάκι αφήνοντας τα κλειδιά του διαμερίσματος πάνώ στην πόρτα. Το επόμενο πρωί το κοριτσάκι, της είπε, είχε χαθεί.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σχετικές ειδήσεις