ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο ναυαγοσώστης που βιντεοσκοπούσε σε παραλία γυμνά παιδιά (pics)

Αυτός είναι ο ναυαγοσώστης που βιντεοσκοπούσε σε παραλία γυμνά παιδιά (pics)

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 49χρονου πρώην ναυαγοσώστη, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή (22/05/2015) στη Βουλιαγμένη, καθώς φέρεται να βιντεοσκοπούσε παιδιά την ώρα που άλλαζαν μαγιό.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε ενσωματώσει κάμερα στα κιάλια, προκειμένου να βιντεοσκοπεί τα γυμνά παιδιά, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΔΟΥΡΟ Ιωάννη του Νικολάου και της Βασιλικής που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα.

nayagos

Η υπόθεση που έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής μετά τον εντοπισμό σε πλαζ σακιδίου, εντός του οποίου υπήρχαν, μεταξύ άλλων αντικειμένων, ένα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής καθώς και μια κάμερα χειρός, που όπως διαπιστώθηκε από πρόχειρο έλεγχο είχε αποθηκευμένο υλικό με ανήλικα.

Από τον έλεγχο στο αρχειακό υλικό της βιντεοκάμερας, διαπιστώθηκε η ύπαρξη αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας, καθώς και φωτογραφίες με γυμνά παιδιά στην παραλία.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του ιδιοκτήτη του σακιδίου ο οποίος και συνελήφθη το απόγευμα της ιδίας ημέρας.

Στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και 165 ψηφιακοί δίσκοι με αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι.

Τα κατασχεθέντα, θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός (23-5-2015 έως 23-6-2015), σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικές ειδήσεις