ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βεντέτα στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού

Βεντέτα στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού

Παραδόθηκε στην Αστυνομία σήμερα το μεσημέρι (25/05), ο 21χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε δύο άλλους Ρομά, με αποτέλεσμα το θάνατο ενός 45χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό ενός 31χρονου.

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (22/05) στην Αγία Βαρβάρα, μετά από φιλονικία του 21χρονου και του 31χρονου, με τον πρώτο να χυτπά με το αυτοκίνητό του τον δεύτερο, παρασύροντας όμως ταυτόχρονα στο θάνατο τον 45χρονο.

Ο 21χρονος εξαφανίστηκε για να γλυτώσει από την Αστυνομία αλλά και τους συγγενείς του θύματος ενώ ξέσπασε βεντέτα μεταξύ των οικογενειών του δράστη και του 45χρονου.

Το ίδιο βράδυ περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το κατάστημα που διατηρεί ο 21χρονος στην οδό Στ. Σαράφη 31 και του έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί.

Λίγες ώρες αργότερα, άγνωστοι πυρπόλησαν το σπίτι συγγενή του δράστη, το οποίο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Λυκούργου και Σωκράτους.

Η βεντέτα συνεχίστηκε το βράδυ του Σαββάτου, με δύο νέους εμπρησμούς, στο πατρικό σπίτι του δράστη και σε υπό κατασκευή ισόγειο σπίτι του 21χρονου.

Σχετικές ειδήσεις