ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καταδίωξη με τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Καταδίωξη με τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής πραγματοποίησαν καταδίωξη το πρωί της Κυριακής (28/6/2015) και συνέλαβαν ένα 19χρονο ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητο στο εσωτερικό της χώρας 6 μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε όχημα ΙΧ που οδηγούσε ο 19χρονος προκειμένου να σταματήσει για έλεγχο. Ο νεαρός οδηγός δεν συμμορφώθηκε με την υπόδειξη των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα να καταδιώκουν το όχημα και τον οδηγό ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει κατευθύνθηκε προς τον κόμβο Ιάσμου της Εγνατίας Οδού και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί σε προστατευτικό κιγκλίδωμα. Στη συνέχεια ο δράστης εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί με τη συνδρομή της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης και του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες στην περιοχή, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 19χρονου.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Πηγή: thrakitoday.com

Σχετικές ειδήσεις