ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αργολίδα: Χειροπέδες στη συζυγοκτόνο – Ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον καπετάνιο (video)

Αργολίδα: Χειροπέδες στη συζυγοκτόνο – Ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον καπετάνιο (video)

Η συζυγοκτόνος οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/7) στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Το χρονικό θα μπορούσε να αποτελεί κάλλιστα αποτέλεσμα της φαντασίας ενός σεναριογράφου. Κι όμως, η ιστορία αυτή είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Επί επτά μήνες, η Δήμητρα Βούλγαρη – Λάμπρου ήταν η σύζυγος που αναζητούσε εναγωνίως το δολοφόνο του άντρα της Θανάση Λάμπρου, ενός καπετάνιου που εργαζόταν σε κότερο γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Όμως σήμερα τα ξημερώματα (24/7) κατά τη διάρκεια της ανάκρισής της από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου, η γυναίκα ομολόγησε ότι ήταν αυτή που δολοφόνησε τον άντρα της, το μεσημέρι της 8ης Δεκεμβρίου του 2014.

Τον άτυχο 42χρονο είχε βρει φιλικό του πρόσωπο στον εξωτερικό χώρο ενός σπιτιού, τραυματισμένο σοβαρά στο κεφάλι και στην αριστερή πλευρά του θώρακα από πυροβόλο όπλο. Λίγο αργότερα ο άνδρας είχε υποκύψει στα τραύματά του.

Όπως η ίδια ομολόγησε, εκείνο το μεσημέρι τσακώθηκε με το σύζυγό της και τον πυροβόλησε με περίστροφο, τραυματίζοντάς τον.

Πανικόβλητη τράπηκε σε φυγή, αφού πρώτα –σύμφωνα με πηγές του anikolouli.gr- είχε φροντίσει να κρύψει τα ίχνη της και να βάλει το περίστροφο στο χέρι του θύματος έτσι ώστε να φανεί ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Ο λόγος για τον οποίο, πάντα σύμφωνα με την ιστοσελίδα, είχαν φτάσει να διαπληκτιστούν ήταν όπως ανέφερε η σύζυγος, η ζήλια του 42χρονου προς το πρόσωπό της, η οποία τον είχε οδηγήσει ακόμα και στο να την χτυπάει.

Η αστυνομία είχε στα χέρια της στοιχεία που έδειχναν την ενοχή της 38χρονης συζύγου, όπως για παράδειγμα το δικό της DNA στα νύχια του θύματος.

Και με τα στοιχεία αυτά προχώρησε στην έρευνα που την έφεραν όλο και πιο κοντά στη δολοφόνο, μέχρι τη σημερινή ανάκριση που έφερε και την ομολογία της.

Τώρα, σε βάρος της 38χρονης καθηγήτριας αγγλικών, που είναι μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, και η οποία περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 42χρονου:

Σχετικές ειδήσεις