ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαλκίδα: Τρόμος από ληστεία με …ρόπαλο

Χαλκίδα: Τρόμος από ληστεία με …ρόπαλο

Τον …τρόμο σκόρπισαν νεαροί, οι οποίοι έκαναν κλοπές σε σπίτια της Χαλκίδας με την απειλή …ροπάλου και στο τέλος μαχαίρωσαν και αστυνομικό!

Όπως αναφέρει το lamiastar.gr, την Παρασκευή 24 Ιουλίου το μεσημέρι ένας 28χρονος ελληνικής καταγωγής μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και κατήγγειλε ότι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το σπίτι του σε περιοχή της Χαλκίδας, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών και χρυσαφικών.

Η κινητοποίηση των αρχών τους οδήγησε στα ίχνη τεσσάρων ανδρών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από τα κλοπιμαία.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το lamiastar.gr, κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, ένας εξ αυτών, ηλικίας μόλις 12 ετών επιτέθηκε με μαχαίρι οικιακής χρήσης, σε έναν εκ των αστυνομικών, με σκοπό να αποτρέψει την σύλληψη των δύο άλλων δραστών, όμως ο αστυνομικός κατάφερε να τον αφοπλίσει και να τον ακινητοποιήσει.

Την έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών στην τέλεση και άλλων συναφών αξιόποινων πράξεων.

Σχετικές ειδήσεις