ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σύρος: Γιατρός εκβίαζε, απειλούσε και συκοφαντούσε 35χρονη μέσω διαδικτύου

Σύρος: Γιατρός εκβίαζε, απειλούσε και συκοφαντούσε 35χρονη μέσω διαδικτύου

Χειροπέδες φόρεσε η Αστυνομία σ’ έναν 55χρονο που χρησιμοποιούσε το διαδίκτυο για να απειλεί, να βρίζει, να δυσφημεί και να συκοφαντεί μια 35χρονη.

Στα ίχνη του δράστη, που είναι γιατρός ο οποίος διατηρεί ιατρείο σε νησί των Κυκλάδων, έφτασε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από μήνυση που κατέθεσε το θύμα στην οποία ανέφερε ότι ο 55χρονος της έστελνε μέσω γραπτών μηνυμάτων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μηνύματα με υβριστικό, συκοφαντικό και απειλητικό περιεχόμενο.

Η ψηφιακή έρευνα οδήγησε στην ταυτοποίηση του δράση ως αποστολέα των επίμαχων μηνυμάτων και το πρωί της Τετάρτης (5/8) αστυνομικοί της Δίωξης πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο του 55χρονου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου ενώ ο ίδιος αποδέχθηκε τις πράξεις του.

Πλέον σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για για απειλή, εξύβριση, απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, δυσφήμηση και συκοφαντική δυσφήμηση, μέσω διαδικτύου, η οποία και θα υποβληθεί, μετά την ολοκλήρωσή της, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Σχετικές ειδήσεις