ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μυστήριο στην υπόθεση της μικρής Άννυ: Υπήρχε τρίτο πρόσωπο στο διαμέρισμα - κολαστήριο;

Μυστήριο στην υπόθεση της μικρής Άννυ: Υπήρχε τρίτο πρόσωπο στο διαμέρισμα - κολαστήριο;

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της δολοφονίας του 4χρονου κοριτσιού καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, νέα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρχε και τρίτος άνδρας στο διαμέρισμα όπου έλαβε χώρα το φριχτό έγκλημα.

Τα αποτελέσματα των ερευνών των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αστυνομίας, κάνουν λόγο για γενετικό υλικό και τρίτου άνδρα, το οποίο εντοπίστηκε στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, όπου ο 27χρονος Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (ή Σάββας) κατηγορείται ότι σκότωσε και τεμάχισε την ίδια του την κόρη.

Αυτό σημειώνει σε σημερινό (10/9) της δημοσίευμα η εφημερίδα «Espresso». Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, στην τραγική και συνάμα ανατριχιαστική αυτή υπόθεση, έρχονται να προστεθούν νέα στοιχεία που αφορούν την εμπλοκή τρίτου προσώπου, άγνωστου μέχρι στιγμής στις Αρχές.

Το DNA ενός τρίτου άνδρα βρέθηκε σε κηλίδα αίματος, η οποία είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς, δίπλα στο στρώμα όπου κοιμόταν το κοριτσάκι και συγκεκριμένα, στο σοβατεπί του τοίχου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κηλίδα εμπεριείχε το γενετικό υλικό τριών ατόμων: της Άννυ, του Νικολάι ή Νίκι (φίλου του πατέρα της 4χρονης) κι ενός άγνωστου άνδρα.

Παράλληλα, από τα ευρήματα που εξετάστηκαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκύπτουν σαφείς ενδείξεις για την παρουσία του Νικολάι στο διαμέρισμα, την επίμαχη μέρα, με το γενετικό του υλικό να εμφανίζεται σε αντικείμενα τα οποία φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν για τον διαμελισμό του πτώματος της Άννυ.

Εν τω μεταξύ, DNA του πατέρα της 4χρονης βρέθηκε σε μαχαίρι της κουζίνας και σε άλλα σημεία του σπιτιού ενώ οι αμέτρητες κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν σχεδόν σε όλους τους χώρους του υπογείου διαμερίσματος, ανήκουν στο παιδί.

Σχετικές ειδήσεις