ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γιάφκα του Πετρακάκου στην Αθήνα αναζητά η Αστυνομία - Νέα ευρήματα στο Μώλο Φθιώτιδας

Γιάφκα του Πετρακάκου στην Αθήνα αναζητά η Αστυνομία - Νέα ευρήματα στο Μώλο Φθιώτιδας

Δεν έχουν τέλος ταευρήματαπου έρχονται στο φως από την έρευνα που συνεχίζεται στον προαύλιο χώρο της αγροικίας - κρησφύγετο που διατηρούσε ο Γιώργος Πετρακάκος στο Μώλο Φθιώτιδας.

Μετά τα όπλα που βρέθηκαν χθες Δευτέρα (28/9), η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία βρήκε σήμερα καλά κρυμμένες στο χώμα, κάρτες μνήμης κι ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο αστυνομικού.

Η Αστυνομία θα ψάξει τις κάρτες μνήμης για την ύπαρξη τυχόν προκηρύξεων ή σχεδιαγραμμάτων από πιθανούς επόμενους στόχους της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Εν τω μεταξύ όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης έδειξαν ότι δεν υπάρχει σύνδεση των όπλων που είχαν βρεθεί θαμμένα στην αυλή της γιάφκας στον Μώλο Φθιώτιδας, με κάποια εγκληματική ενέργεια.

Η Αντιτρομοκρατική πάντως θεωρεί ότι υπάρχει σύνδεση του Πετρακάκου και των συνεργατών του με την «Ομάδα Λαΐκών Αγωνιστών» και θα επιχειρήσει να την επιβεβαιώσει μέσω DNA και αποτυπωμάτων που θα πάρει από τα όπλα.

Στο αντιαρματικό RPG, δεν μπορεί να γίνει βαλλιστική εξέταση καθώς στην επίθεση στην οποία χρησιμοποιήθηκε κατά των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, στη Λεωφόρο Συγγρου, υπήρξε πρόβλημα και δεν εκτοξεύτηκε η ρουκέτα ενώ δεν υπάρχουν αντίστοιχα στοιχεία και από την επίθεση στα γραφεία της Mercedes στη Βαρυμπόμπη.

Εν τω μεταξύ, η Αντιτρομοκρατική αναζητά γιάφκα του Γιώργου Πετρακάκου στην Αθήνα καθώς θεωρεί ότι δεν μπορεί να έχει σε τόσο μεγάλη απόσταση (Φθιώτιδα) όλο το... οπλοστάσιό του. Είναι πολύ πιθανό ο ίδιος ή κάποιος από τους συνεργούς του να έχει νοικιάσει διαμέρισμα στην Αθήνα, με κάποια από τις πλαστές ταυτότητες που είχαν βρεθεί κατά την αστυνομική επιχείρηση στο Βόλο, όταν και είχε συλληφθεί ο Πετρακάκος μαζί με δύο ακόμα άτομα.

Τέλος, πιθανότατα σήμερα θα δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την επιχείρηση της Αστυνομίας στην αγροικία - γιάφκα του Πετρακάκου στο Μώλο Φθιώτιδας.

Σχετικές ειδήσεις