ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πύργος: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 22χρονου

Πύργος: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 22χρονου

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου εξιχνίασαν μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα ληστεία που σημειώθηκε την Παρασκευή (23/10/2015) σε βάρος ενός 22χρονου Αλβανού.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (24/10), στο Πύργο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τρεις άνδρες ηλικίας 20, 16 και 13 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ένας 46χρονος, συνεργός των δραστών, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ειδικότερα, οι δράστες το απόγευμα της Παρασκευής, στον Πύργο ενεργώντας από κοινού και ασκώντας σωματική βία στον 22χρονο, τη στιγμή που ο τελευταίος κινούνταν πεζός, αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών και η συμμετοχή τους στη ληστεία, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών από αυτούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Σχετικές ειδήσεις