ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γαλαξείδι: Εφιαλτική νύχτα για ηλικιωμένο ζευγάρι - Τους χτύπησαν άγρια

Γαλαξείδι: Εφιαλτική νύχτα για ηλικιωμένο ζευγάρι - Τους χτύπησαν άγρια

«Επίσκεψη» ληστών μέσα στη νύχτα δέχτηκε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο χωριό Πέντε Όρια της Φωκίδας που είναι κοντά στο Γαλαξείδι.

Ο 84χρονος άντρας και η 83χρονη σύζυγός του που διατηρούν ένα μικρό παντοπωλείο στο χωριό, είχαν πέσει από νωρίς για ύπνο. Γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/11) άγνωστοι ληστές παραβίασαν την πόρτα του παντοπωλείου και από εκεί βρέθηκαν στο δωμάτιο όπου κοιμόταν το ζευγάρι χωρίς οι ηλικιωμένοι να προλάβουν να αμυνθούν. Οι ληστές απαίτησαν χρήματα και χρυσαφικά και επειδή οι δυο ηλικιωμένοι αρνήθηκαν, οι κακοποιοί δεν δίστασαν να τους χτυπήσουν άγρια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ληστές πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και όποια χρυσαφικά βρήκαν και εξαφανίστηκαν. Λίγο αργότερα οι ηλικιωμένοι μπόρεσαν να ειδοποιήσουν συγγενικά τους πρόσωπα.

Ο 84χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου νοσηλεύεται, καθώς δέχθηκε τα περισσότερα χτυπήματα. Το Αστυνομικό Τμήμα της Ιτέας και η Ασφάλεια της Άμφισσας συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.

Σχετικές ειδήσεις