ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσπρωτία: Αυτοκτονία του 53χρονου δείχνουν όλα τα στοιχεία - Βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμα

Θεσπρωτία: Αυτοκτονία του 53χρονου δείχνουν όλα τα στοιχεία - Βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμα

Σε αυτοκτονία οφείλεται σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, αλλά και από τη νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποίησε ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο θάνατος του 53χρονου υπαλλήλου του Δήμου Ηγουμενίτσας, βρέθηκε απαγχονισμένος, αλλά όμως έφερε και τραύμα από όπλο.

Σε αυτοκτονία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αλλά και τα στοιχεία που προκύπτουν από τη νεκροτομή που ολοκλήρωσε ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, οφείλεται ο θάνατος του 53χρονου υπαλλήλου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Οριστικές απαντήσεις πάντως θα δοθούν και με την ολοκλήρωση των αναλύσεων που θα γίνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, τα στοιχεία από τη νεκροψία συγκλίνουν στην αυτοκτονία, χωρίς να έχει προκύψει ένδειξη για οτιδήποτε άλλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος όμως έφερε και τραύμα από όπλο. Στο σημείο βρέθηκε ένα μονόκαννο, το οποίο έχει σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ ώστε να γίνει ταυτοποίηση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, βρέθηκε ένα σημείωμα το οποίο είχε γράψει ο ίδιος και απευθύνονταν στην οικογένειά του.

Η αστυνομία που ανέλαβε την έρευνα από χθες (18/11) το μεσημέρι, όταν ο 53χρονος βρέθηκε νεκρός από φιλικό του πρόσωπο, θεωρεί ότι δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο που μπορεί να παραπέμπει σε οτιδήποτε άλλο, πέραν της αυτοκτονίας.

Σχετικές ειδήσεις