ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Το πόρισμα-σοκ του ιατροδικαστή για τη διπλή δολοφονία στην Αίγινα

Το πόρισμα-σοκ του ιατροδικαστή για τη διπλή δολοφονία στην Αίγινα

Οι αδίστακτοι ληστές ξυλοκόπησαν με μανία την 70χρονη και τον 44χρονο ανιψιό της μέσα στο σπίτι τους στην Αίγινα και στη συνέχεια τους έβαλαν φωτιά ενώ ήταν ακόμα ζωντανοί!

ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΗΝ 70ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ 44ΧΡΟΝΟ ΑΝΙΨΙΟ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ - ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Το πόρισμα του ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα που έκανε τη νεκροτομή προκαλεί σοκ, αφού αποκαλύπτει την πρωτοφανή αγριότητα των δολοφόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb.gr το πόρισμα αναφέρει:

«Η 70χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της. Οι δράστες ή ο δράστης τη χτυπούσαν επανειλημμένως στον θώρακα και στα πλευρά, ίσως και με κλωτσιές, με αποτέλεσμα να σπάσουν δύο πλευρά της. Ο 44χρονος ανιψιός της έχει δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι και στον θώρακα, με τα χέρια ή κάποιο όργανο. Από τα χτυπήματα που δεν ήταν θανατηφόρα, τα δύο θύματα έχασαν τις αισθήσεις τους. Οι δράστες τους έκαψαν ενώ ήταν ακόμα ζωντανοί. Αιτία θανάτου είναι η φωτιά που τους έβαλαν στα ρούχα, δηλαδή, πέθαναν από τα εγκαύματα και τη φωτιά, που εισέπνευσαν».

ΕΛ.ΑΣ.: Οι δολοφόνοι γνώριζαν τα θύματά τους

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών είναι πεπεισμένοι ότι οι αδίστακτοι δολοφόνοι γνώριζαν την 70χρονη και τον ανιψιό της. Όπως λένε οι αξιωματικοί, οι ληστές μπήκαν στη μονοκατοικία στην Αίγινα παραβιάζοντας τη μπαλκονόπορτα και στη συνέχεια έψαξαν εξονυχιστικά όλο το σπίτι, αφού έσκισαν ακόμη και τα κάδρα και τους πίνακες που ήταν στους τοίχους του σπιτιού, αναζητώντας χρήματα. Οι δράστες, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ήξεραν τι έψαχναν. Από τις καταθέσεις συγγενών και γνωστών των θυμάτων, προκύπτει ότι ο ανιψιός, είχε πουλήσει ένα σπίτι στη Λάρισα, από το οποίο αποκόμισε χρηματικό ποσό που έφθανε περίπου στις 80.000 ευρώ, χρήματα τα οποία πιθανότατα είχε κρύψει στο σπίτι. Αυτό όπως φαίνεται το έμαθαν οι δολοφόνοι και γι αυτό μπήκαν στο σπίτι, ακόμη όμως δεν έχει διαπιστωθεί εάν τελικά οι δολοφόνοι βρήκαν τα χρήματα ή όχι...

Σχετικές ειδήσεις