ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο 56χρονος που ασελγούσε σε 9χρονη και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του (pics)

Αυτός είναι ο 56χρονος που ασελγούσε σε 9χρονη και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του (pics)

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 56χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 26 Νοεμβρίου 2015 για ασέλγεια σε βάρος 9χρονης.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον:

1) ΣΕΡΑΣΙΔΗ Αρσένιο του Βλαδίμηρου και της Αικατερίνης, γεν. 02-12-1959 στη Γεωργία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 02-01-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, ύστερα από καταγγελία που έκανε φίλος του δράστη στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 56χρονος που είναι πατέρας δύο παιδιών, είχε στον υπολογιστή του γυμνές φωτογραφίες της 9χρονης αλλά και βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του 56χρονου βρέθηκαν εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες με σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Παράλληλα, εντοπίστηκε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό παιδιών διαφόρων ηλικιών σε παιδική χαρά, καθώς και ανυποψίαστων γυναικών σε δημόσιους χώρους και εντός αστικών συγκοινωνιών.

«Δεν βίασα την 9χρονη αλλά ασέλγησα σε βάρος της», υποστηρίζει ο παιδόφιλος

Ο 56χρονος κατά την απολογία του αρνήθηκε την πράξη του βιασμού, ωστόσο παραδέχθηκε τις υπόλοιπες κατηγορίες που του αποδίδονται. Πρόκειται για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 13 ετών, της κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας καθώς και της παραβίασης του νόμου περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Ο κατηγορούμενος υπάλληλος της ΕΡΤ που εργαζόταν ως τεχνικός στον τηλεοπτικό σταθμό, απέδωσε τις πράξεις του στον αλκοολισμό και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα ζήτησε -διά του συνηγόρου του- να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη αλλά και να υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις.

Μετά την απολογία του εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση και ήδη οδηγήθηκε στις φυλακές.

Σχετικές ειδήσεις