ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στα Ιωάννινα: Έριξαν στην λίμνη έγκυο γυναίκα με σκοπό να αποβάλει!

Σοκ στα Ιωάννινα: Έριξαν στην λίμνη έγκυο γυναίκα με σκοπό να αποβάλει!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων από το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 10 Δεκεμβρίου και δεν το χωράει ανθρώπινος νους!

Ως δράστες της πρωτοφανούς υπόθεσης ταυτοποιήθηκαν ο σύντροφος της γυναίκας και τρεις φίλοι του.

Οι τρεις Γιαννιώτες που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα για την υπόθεση πήραν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν μετά από καταγγελία της γυναίκας ότι δια της βίας την πέταξαν στη Λίμνη προκειμένου να αποβάλλει το έμβρυο που κυοφορεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, στις 6:30 το απόγευμα της Πέμπτης, σε κατάσταση σοκ πήρε τηλέφωνο στο 100 και κατήγγειλε ότι, ο σύντροφος της μαζί με τρεις ακόμη φίλους του, την πέταξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων για να αποβάλει, όμως κολύμπησε και κατάφερε να βγει στον παραλίμνιο δρόμο. Αμέσως, κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ και λίγο αργότερα συνέλαβαν τον ένα κατηγορούμενο, στη συνέχεια προσήγαν τους άλλους δύο, ενώ καταζητούν ακόμη ένα τέταρτο πρόσωπο.

Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με τις κατηγορίες για έκθεση σε κίνδυνο κατά συναυτουργία και απόπειρα τεχνητής διακοπής εγκυμοσύνης.

Οι κατηγορούμενοι από την πλευρά τους, υπέβαλαν μήνυση στην νεαρή γυναίκα, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

Τι λέει ο δικηγόρων των ανδρών

Σε παρέμβαση που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή ο δικηγόρος των τριών ανδρών της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα.

«Φυσικά αρνούμαστε τις κατηγορίες καθότι και οι τρεις πελάτες μου βρίσκονταν στις δουλειές τους και μάλιστα με πάρα πολύ κόσμο που θα φέρουμε μάρτυρες να αποδείξουν το άλλοθί μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέβησαν τα άτομα αυτά σε αυτή την πράξη» είπε ο δικηγόρος των τριών ανδρών και συμπλήρωσε ότι οι τρεις νεαροί πιστεύουν «ότι έγινε απόπειρα αυτοκτονίας από την κοπέλα και στη συνέχεια ήθελε να εκδικηθεί τους τρεις νεαρούς».

Σχετικές ειδήσεις