ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Με τα κλοπιμαία στο... χέρι «τσάκωσε» η Αστυνομία διαρρήκτη στην Κηφισιά

Με τα κλοπιμαία στο... χέρι «τσάκωσε» η Αστυνομία διαρρήκτη στην Κηφισιά

Δεν πρόλαβε να διαφύγει ο δράστης της ληστείας που σημειώθηκε σε σπίτι της Κηφισιάς καθώς τον συνέλαβε η Αστυνομία, με τη... λεία του στα χέρια.

Ο 55χρονος ληστής, είχε εισβάλει σε σπίτι που βρίσκεται στην Κηφισιά το βράδυ της 10ης Ιανουαρίου, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα.

Αφού κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, το αναστάτωσαν ψάχνοντας για πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα. Μόλις συγκέντρωσαν αυτά που τους ενδιέφεραν, έφυγαν από το σπίτι, εκτός από τον 55χρονο, ρουμανικής καταγωγής, ο οποίος έγινε «τσακωτός» από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που είχαν φτάσει στο σημείο.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία καθώς και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης από το περασμένο Σεπτέμβρη, με την ίδια μεθοδολογία είχε διαπράξει άλλες δεκαεπτά διαρρήξεις και κλοπές από σπίτια στην Κηφισιά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του και την συμμετοχή του σε άλλα αδικήματα, συνεχίζεται.

Σχετικές ειδήσεις