ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στην Μεσσήνη: Πυροβόλησε τον πατριό του και τον ακρωτηρίασε

Σοκ στην Μεσσήνη: Πυροβόλησε τον πατριό του και τον ακρωτηρίασε

Το πόδι του έχασε ένας ηλικιωμένος 65 ετών από πού δέχθηκε πυροβολισμό από τον θετό του γιο στην περιοχή Άγιος Νικήτας της Μεσσήνης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας όταν ο δράστης υπό την επήρεια μέθης πυροβόλησε τον πατριό του με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του από το ύψος του μηρού.

Ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μετά την πράξη του έχει εξαφανιστεί οπλισμένος και αναζητείται παντού.

Ο 41χρονος, που είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές, επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι του αργά το βράδυ της Δευτέρας, αλλά μπήκε στην αυλή του διπλανού και πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα αναστατώνοντας την περιοχή.

Ο 65χρονος πατριός του βγήκε από το σπίτι τους για να τον σταματήσει και, αφού λογομάχησαν έντονα, ο δράστης έφυγε. Ο 41χρονος όμως γύρισε μετά από λίγο και πυροβόλησε τον πατριό του εν ψυχρώ την ώρα που αυτός κοιμόταν!

Το άτυχο θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι του και αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν.

Σχετικές ειδήσεις