ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ποσότητες χασίς στην Αρκαδία (pics)

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ποσότητες χασίς στην Αρκαδία (pics)

Εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Τρίπολης, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας φέρονται να ενέχονται στη διακίνηση χασίς αξίας άνω των 55.000 ευρώ στην Τρίπολη.

Συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο 46χρονοι άντρες και μία 68χρονη γυναίκα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και παράβασης των νόμων για ναρκωτικά και όπλα. Η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη έναν 47χρονο ο οποίος αναζητείται.

Επιπλέον, η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη 66 άτομα, που κατηγορούνται για χρήση ναρκωτικών, καθώς και τέσσερα άτομα, που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών, από τα οποία συνελήφθη ένας 42χρονος.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας της ασφάλειας Τρίπολης, εξακριβώθηκε ότι οι δύο 46χρονοι, ο 47χρονος και η 68χρονη, τουλάχιστον από το Δεκέμβριο του 2015, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στη προμήθεια, μεταφορά, αποθήκευση και εμπορία ποσοτήτων χασίς, τις οποίες διακινούσαν στην Τρίπολη.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, πάνω από δύο κιλά χασίς, συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser), δύο ζυγαριές ακριβείας, οκτώ κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό άνω των 2.000 ευρώ, προερχόμενο από την εμπορία των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Τρίπολης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 47χρονου και διερευνάται η τυχόν εμπλοκή περισσοτέρων ατόμων στην εγκληματική ομάδα.

Σχετικές ειδήσεις