ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεσημασμένος ο δολοφόνος της 40χρονης στο ΑΠΘ

Σεσημασμένος ο δολοφόνος της 40χρονης στο ΑΠΘ

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας μιας 40χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη και καταζητείται από τις Αρχές.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί λιπόθυμη από τα δυνατά χτυπήματα που είχε δεχθεί στο πρόσωπο, στις 19 Αυγούστου του 2015 σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Δίπλα της είχε βρεθεί ένα τσαντάκι με 126 ναρκωτικά χάπια και προσωπικά έγγραφα.

Η 40χρονη νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, σε καταστολή μέχρι τις 9 Οκτωβρίου όταν και κατέληξε λόγω των πολύ σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που έφερε.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το έργο των οποίων δυσχέραινε το γεγονός ότι δεν κατέστη εφικτό να εξεταστεί η 41 ετών γυναίκα, λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, εντοπίστηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, η αξιοποίηση των οποίων φαίνεται ότι οδήγησε στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη.

Πρόκειται για έναν 40χρονο Αλβανό, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί αλλοδαπών και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του, το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, σε Τμήμα Ασφαλείας της Πέλλας, τον οποίο παραβίασε μετά τη δολοφονία αυτή που φέρεται να διέπραξε.

Σχετικές ειδήσεις