ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στη χώρα

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στη χώρα

Εξαρθρώθηκε, μετά από πολυήμερες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα που έκανε εισαγωγή, από την Αλβανία στην Ελλάδα μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες διακινούσε στη συνέχεια στην εσωτερική αγορά.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, μετά από οργανωμένη επιχείρηση, στην Καλλιθέα και στον Άλιμο, τέσσερις άνδρες αλβανικής υπηκοότητας, ηλικίας 28, 31, 43 και 44 ετών, καθώς και μία 29χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών.

Συνολικά, από τις έρευνες σε χώρους, οικίες και οχήματα που χρησιμοποιούσε η εγκληματική οργάνωση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ακατέργαστη κάνναβη βάρους περίπου 35 κιλών, κοκαΐνη βάρους 26,5 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 26.350 ευρώ, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. μία υδραυλική πρέσα, δύο ΙΧ αυτοκίνητα και δώδεκα συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Σχετικές ειδήσεις