ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Άλιμο: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε με 14 σφαίρες

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Άλιμο: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε με 14 σφαίρες

Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/04) στον επιχειρηματία Μιχάλη Γιατράκη στον Άλιμο - Οι δράστες «γάζωσαν» κυριολεκτικά τον άτυχο 42χρονο με 14 σφαίρες, την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του στην οδό Κεφαλληνίας.

Νεκρός από μαφιόζικη εκτέλεση έπεσε ο Μιχάλης Γιατράκης έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Οι άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον ιδιοκτήτη μπαρ, με 14 σφαίρες σκορπώντας την θλίψη στους δικούς του ανθρώπους.

Ο επιχειρηματίας ήταν πατέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού και ενεργός αθλητής του Bodybuiding και μάλιστα πρωταθλητής.

Οι δράστες μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία απομακρύνθηκαν από το σημείο με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα σε ένα μαύρο τζιπ μάρκας BMW.

ed3c2a7f 021c 4b11 9764 9b2d79f4e87b

Στο σημείο της επίθεσης ήταν και η σύζυγος του, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Λίγα λεπτά αργότερα η πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε όχημα ίδιου τύπου, πίσω από τα κρατητήρια του Ελληνικού. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την Νέα Σμύρνη, έφερε πλαστές πινακίδες, ενώ στο πορτ παγκαζ οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα όπλο Καλάσνικοφ και γεμιστήρες.

Τα ευρήματα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στο εγκληματολογικό και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Γιατράκης

eaa28823 c0b5 43b3 ab28 823b625969c8

Ο 42χρονος ήταν γνωστός στο χώρο του Bodybuilding και είχε δώσει αρκετές συνεντεύξεις για τις διακρίσεις του. Το θύμα, ο Μιχάλης Γιατράκης, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών, είχε φυλακιστεί και είχε αποφυλακιστεί το 2009.

Σχετικές ειδήσεις