ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ήταν έτοιμοι να γεμίσουν την Αθήνα με ναρκωτικά και λαθραίο αλκοόλ

Ήταν έτοιμοι να γεμίσουν την Αθήνα με ναρκωτικά και λαθραίο αλκοόλ

Συνελήφθησαν στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 38, 42 και 43 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αποδόμησης εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν οι τρεις δράστες και μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθησαν.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: ποσότητα ηρωίνης βάρους 1.055 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 1.580 ευρώ, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, τρεις μοτοσυκλέτες και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πέντε άτομα συνελήφθησαν για λαθραία ποτά

Τέσσερις Έλληνες και ένας υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθησαν στο Περιστέρι, για εισαγωγή και διακίνηση λαθραίων αλκοολούχων ποτών.

Οι πέντε δράστες συνελήφθησαν σε αποθηκευτικό χώρο να αφαιρούν από φιάλες αλκοολούχων ποτών τις ενδεικτικές ταινίες με τις αναγραφόμενες ενδείξεις της προέλευσής τους (Βουλγαρία) και να τις αντικαθιστούν με αντίστοιχα σήματα που προορίζονται για την ελληνική αγορά.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε στον αποθηκευτικό χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6.855 φιάλες αλκοολούχων ποτών, επώνυμων εταιρειών με ελεγχόμενης γνησιότητας περιεχόμενο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις